Важно съобщение от АПИ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:34 / 06.06.2022
664
От утре – 7 юни, движението по моста над река Факийска, при южния изход на гр. Бургас, на път I-9 Бургас - Созопол, ще се осъществява двупосочно в едното платно за ремонт на съоръжението от община Бургас. Отсечката с временна организация на движението е с дължина 1,1 км /от км 251+620 до км 252+740/ и е урбанизираната територия на града.

Този участък от първокласния път I-9 e с по две ленти на движение в двете посоки. Преминаването на автомобилите ще се спира поетапно първо в едното платно, като трафикът ще се осъществява двупосочно в срещуположното. Първо ще се работи в платно за Созопол, като трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас. При следващия етап от ремонта ще се работи в платното за Бургас, а трафикът ще се прехвърли двупосочно в обновеното платно за Созопол. Срокът на изпълнение е до 26 юни т. г.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно ограничението на скоростта и поставената пътна сигнализация. ​


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Простреляното в главата 2-годишно дете вече е извън реанимация
Икономист за Закона за хазарта: Случва се нещо много странно. Тов...
Туроператорите нямат право да не приемат рекламацията ни за некач...
Важни съвети за пътуващите по празниците
Слави Трифонов загуби дело за много пари
Проф. Рачев каза какво ще е времето по празниците


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).