Вечеря в небето – топ глезотия за лято 2017 на българското черноморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:00 / 02.08.2017
2765
Преди седмица на пристанищната зона във Варна отвори врати предпочитаната сред най-елитните туристически дестинации по света атракция "Dinner in the sky". Колоритната 50 метрова платформа, която за първи път е в страната ни и е част от програмата на "Варна - Европейска Младежка Столица", ще остане на българското черноморие до 15 август.

Първите щастливци вече се отдадоха на звездната глезотия в небето над варненския залив, а всички желаещи могат да закупят билети по избор за коктейли в небето или вечеря в небето от касата на съоръжението в пристанищната зона във Варна или онлайн на адрес: www.dinnerinthesky.bg, като всеки билет важи за двама.

Организаторите разкриват, че не липсва интерес и запитвания за организиране и на някои по-специални събития, като предложение за брак, рождени дни или корпоративни празници. Интерес има и от страна на музикални компанииза запис на видео към нови парчета.

"Dinner in the sky" или вечеря в небето е незабравимо преживяване, което е съчетание между атракция с адреналин и кулинарен спектакъл. Капацитетът на една вечеря е 22-ма човека около масата в небето и трима души персонал в средата. За смелчаците, дръзнали да покорят висините, гурме майсторите са подготвили специалитети като трюфел от рикота с лифелизирани плодове, гауда с аспержи и прошуто, уакаме с пушена змиорка , японаска майонеза с Мисо, Юзу и пипер Тогараши, телешко бон филе, мариновано в инфузия от кафе, върху канапе от овес и рагу от горски гъби и още подбрани храни.

Преживяването Dinner in the sky, което е любима атракция в Брюксел, Париж, Рим, Лас Вегас, Дубай, ЮАР и други топ дестинации за забавление по света, идва за първи път в България.

 


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
18.08.2017 Административният съд отмени акта на НАП за приземяване на въздушния
ресторант
17.08.2017 Въздушният ресторант ще поглези клиентите си безплатно за сбогом, върнаха парите на 300 човека
15.08.2017 НАП приземи въздушния ресторант, стопаните му обещаха щедра компенсация
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).