Венцислава Тафкова - жертва на насилие с макетно ножче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:47 / 02.08.2023
1279
Разтърсващо признание направи преди броени минути носителката на титлата "Мис България 2020“ Венцислава Тафкова. Провокирана от жестокото насилие над момичето с 400 шева, топ моделката призна, че тя самата също е била жертва на тормоз, когато била тийнейджър, пише Show.bg.

"Бях едва на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да движа ръката си цял живот. И знаете ли какво изпитваш в този момент? Срам! Дълги години ме беше срам от този белег, който редовно се мъчих да прикривам“, написа Тафкова в пост в Инстаграм.

Без да изпада в подробности за случилото се, миската разкри колко й е болно, че през годините, в които е носителка на титлата, никой не е обърнал внимание на каузата й. А именно - за насилието над жени и деца.

"Каниха ме като гост в тв предавания, където постоянно се опитвах да прокарам моята кауза, но бързо бях прекъсвана с "по-интересни“ въпроси за корекциите, които нямам! Докато не започнем да даваме гласност на проблемите, които крием от СРАМ, ще се молим да не се случват такива издевателства над близките ни“, възмутена е Тафкова.

Тя подчертава, че целта й не е да разкаже историята си, нито да направи паралел с неописуемата жестокост над момичето от Стара Загора.

"Искам да покажа на младите момичета, че няма от какво да се срамуват. Сигурна съм, че има жени с неразказани истории поради срама какво ще си кажат другите! Жалко, че трябваше да се стигне до 400 шева, за да се обърне внимание на наболелия проблем. Жалко, че стана "модерен“ едва сега! Жалко, че такива насилници в повечето случаи се разминават с наказание за лека телесна повреда и пробация. А за средна такава наказанието е до 6 години лишаване от свобода. Но излизат от затвора след 2-3. Според вас това справедливост ли е? Или е срам!??“, гневна е Тафкова.

Така и не стана ясно кой и защо я е нападнал с макетно ножче – миската единствено приложи снимка на дълбокия белег.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Национални новини:
Две линейки за пострадалите след челен удар между бус и тир
Flirt е новият вариант на COVID-19
При какви условия непълнолетните имат право да работят?
Премиерът се срещна с главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи
Минималната заплата трябва да достигне жизнения минимум, който е ...
Внимавайте какво купувате! Изтеглят от пазара опасни сокове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).