Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Викане, рев и заплахи в салон за красота, клиентка се оказа мъж!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:53 / 13.03.2019Коментари (8)1921
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да се оплаче от отношението в студио за красота в центъра на града. Ето за какво става дума:

"Здравейте! На11 март бях клиент на салон за красота "Nika Nails Queen", намиращ се на бул. "Мария Луиза" 71. И за мое огромно съжаление преживях ужас. Първо за сумата от 40 лева получих нерви, трепети и психическо разтройство и базисен цвят на ръцете без нито една декорация или детайл. И всичкото това без да ми се издаде касов бон. Второ, помолих да не ми бъдат променяни формата и дължината на ноктите ... ноо уви, промениха ги. Това беше, повярвайте ми, едно кошмарно ходене на маникюр! И да ме надцакат с едноцветен лак им отне цели 4 часа! До напускането на обекта аз не получих касова бележка за сумата, която плащам.

Дами, приканвам ви за нищо на света да не посещавате този салон за красота. В града има достатъчно други професионалисти в сферата, при които можете да отидете, за да поддържате женската си красота. На никого не е приятно да не му се оправдаят очакванията, особено, ако отиде в уж толкова луксозен салон и плати от джоба си пари, които въобще не са заслужили."

Потърсихме и мнение от салона за красота. Ето какво ни разказаха:

"Здравейте! Клиентката всъщност е мъж! Записа час за 11.03.2019 г. за 11:00 ч. сутринта за поддръжка на гел. По принцип в салона работим 5 момичета и в нашата страница се качват снимки с името на момичето, което е правило маникюра. След закъснение от страна на клиента и след пристигането му заявява, че ще иска тежки декорации, които по принцип изпълнявам само аз, но клиентът предварително не е предявил претенции кой ще го обслужва!

След като разбира за така създалата се ситуация, клиентът става доста неадекватен, започва да се държи дори леко заплашително, при което момичето, което го обслужва, се свързва с колежка и я моли да дойде, за да не бъде сама с този клиент.

Поради неадекватното държание на клиента - викане, рев, смях и т.н. двете момичета няколко пъти му обясняват, че след като е недоволен могат да приключат процедурата в този момент и той да си тръгне, без да заплаща за нея. Въпреки всичко клиентът държи процедурата да бъде приключена. Заради нервните му изблици процедурата е продължила 4 часа. След приключване на процедурата, момичето, което го обслужва от самото начало, му казва, че нищо не дължи, но той въпреки всичко хвърля 40 лева, прави поредната сцена и веднага си тръгва.

Касов бон е пуснат (прилагам снимка), а след тази ситуация момичето, което го е обслужвало, си подава молбата за напускане, тъй като не желае да работи с такива клиенти, заради които се чувства застрашена по време на работа. Клиентът е крайно неадекватен, груб, заплашителен и вулгарен. Прилагам снимки на разговора, в който е записан часът. Това е единственият клиент за деня! Благодаря, че се свързахте и с мен, защото ситуацията наистина е доста по-различна от описаната!".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Аман от джендъри. Да се думкат където искат, само на не ни заливат с пумия.
+2
 
 
Според мен това е най-добрия салон в града, с най-доброто отношение. Работата на момичетата е много добра. Няма да спра да ходя там. Всички са много готини, работят внимателно и старателно.
+6
 
 
Не се и съмнявам че траверса е бил с хиляди претенции, и с празни джобове. Обикновенно са точно такива. Кулагин е жив пример.
+2
 
 
Направения маникюр е супер не професионален,а това какъв е клиента няма значение мъж или жена !
+8
 
 
Тия травестити са истински животни. Някой са по-зле от циганите, а някой са дори и цигани :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: