Вижте двамата избягали затворници, които се издирват

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
16:17 / 01.05.2014
981
Както вече ви информирахме, двама затворници са избягали от Централния софийски затвор. Българин, който изтърпява 20-годишна присъда за убийство и гватемалски гражданин, подсъдим за грабеж, отнемане на превозно средство и притежаване на оръжие, са избягали от затвора в сряда.

От полицията разпространиха и снимките им. Ако ги забележете, сигнализирайте в полицията.

Избягалият българин е Николай Николов - Шатката. Той е в затвора за убийство, а известен стана и със съгласието си да свидетелства срещу разбитата престъпна група на пернишките килъри. Обявени са за общонационално издирване. Бягството е станало в сряда вечерта, но за него от Министерството на правосъдието съобщават в четвъртък.

Смята се, че двамата са успели да избягат от затвора организирано и планирано, прокопали са дълъг тунел, през който успели да се измъкнат. Полицията издирва съучастници в прокопаването на тунела. Блокирани са и граничните пунктове към Сърбия и Гърция. Разпоредена е вътрешна проверка за причините, довели до бягството на двамата лишени от свобода. Оперативна група е направила повторен оглед на мястото тази сутрин.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Галя Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняв...
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на цената...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).