Вижте как вадят мъжа от тръбата в "Коматево"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:34 / 14.11.2022
444
Вчера ви информирахме за пловдивчанин, който в събота вечерта пропадна в пластмасова тръба, оставена за отводняване. Инцидентът е станал близо до стадиона в кв." Коматево" в Пловдив. Човекът е бил заклещен повече от 11 часа в тясното и дълго пространство с вдигнати нагоре ръце. Правил е опити да излезе сам, но тъй като тръбата е тясна, дълга и гладка, не успял. Не е имало и кой да му окаже помощ, тъй като мястото е отдалечено от жилищните постройки. Ранобудна пловдивчанка, която тази сутрин разхождала кучето си, чула виковете му и веднага позвънила за помощ. 

В акцията по спасяването се включиха два екипа огнеборци, екип на Спешна помощ и ВиК. Безценна бе и помощта на съобразителен и отговорен жител на кв. "Коматево", който пристигна с багера си и разкопа пространството около тръбата, за да помогне на огнеборците. Тръбата беше прерязана, спасителите направиха гръдна връзка и извадиха заклещения мъж. 

Медиците установяват, че по човека има само леки охлузвания. Така започна неделното дежурство за оперативния дежурен по град- гл.инспектор Веселин Брадистилов, огнеборците от Втора служба: Атанас Апостолов, Марин Ташев, Николай Малинов и Георги Петров и за колегите от сектор СОД- Димитър Тренчев, Николай Димов, Георги Диманов и Красимир Добранов.

Сега можете да видите и видео от спасителната операция.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (1):
14.11.2022 Съпругата на мъжа, прекарал 11 часа заклещен в тръба: Неадекватен е, няма обяснение как е попаднал там
Още новини от Национални новини:
Анна-Мария е новата Царица на розата 
Специалисти настояват за промени в шофьорските курсове
Обмислят нови обезщетения при пенсиониране
България е в челото по ръст на туристи в Европа
Техническа грешка на матурата по БЕЛ
"Хайде", "боя", "ерген" са с чужд произход


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).