Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Влади живее в ад! 80 000 долара е цената на шанса му за живот!
Автор: Пламена Николова 10:01 / 05.06.2020Коментари (1)656
© Фейсбук
Както Varna24.bg съобщи, две любими жени са готови да станат донор на Влади от Варна, но шансът да живее има цена и тя е 80 хил. долара.

Майката на Владимир, с който медията ни запозна своите читатели, отново отправя своя апел за помощ към всички хора с големи и добри сърца. 

"На фона на масовата психоза covid-19, обхванала целия свят, си позволявам да привлека вниманието ви към един млад човек от Варна, Владимир Бойчев, който на 1 юни навърши 36г., като последните 5 от тях посреща рождения си ден, както и останалите празници на болничното легло, далеч от приятели, единствено с нас-неговото семейство, за което става все по-трудно да поддържаме надеждата му за скорошно оздравяване.

Синът ми беше на24г., когато беше диагностициран с цироза след тежко инфекциозно заболяване. Включен е в листата на чакащите към Агенцията по трансплантации със статус на спешност на 15.07.2009г. Обърнете внимание на годината!!! Минаха 11г., в които нищо не се случи, освен, че състоянието на сина ми се влоши, особено последните 3г. - кръвоизливи, преливания на кръв и пак...чакане. Докога!!! Докато погреба сина си и той стане част от черната статистика на недочакалите донор.

Животът му преминава между болничното легло и чакането да бъде трансплантират. Влади, като всички млади хора мечтае за нормалните неща - да създаде семейства, да работи, да води пълноценен живот, но повече от всичко мечтае да бъде здрав.

Именно заради тази мечта ние, семейството на Влади, не се отказахме да се борим и да търсим алтернативни възможности извън БГ, за да подобрим състоянието му. Свързахме се с клиника в Турция Истанбул "Флоранс Найтингейл", която е готова да извърши трансплантацията на черен дроб, но сумата за нея е 80 хил.долара, която е непосилна за семейството ни.

Възможни донори сме аз, неговата майка и приятелката на Влади. Обръщам се към Вас със смесени чувства - надежда, примесена със страх, вяра,отчаяние и пак...страх, че в тази сложна ситуация, в която се намираме всички всички ние, няма да успеем да се справим с набирането на животоспасяващата за сина ми сума.

На мен като майка ми е все по-непоносимо да го виждам обезверен, отчаян и примирен със съдбата си. Все по-невъзможно ми е да му вдъхвам надежда и сили да продължи да се бори за живота си, а в същото време не мога да си позволя да спра да вярвам, да вярвам във вас, непознати хора, в чиито ръце е неговия живот. Да, лекарите са тези, които ще извършат трансплантацията на Влади, но Вие сте тези, които с Вашите благородни сърца бихте направили тази манипулация възможна, защото без Вашата помощ и подкрепа ние няма да се справим в надпреварата с коварната болест. Моля Ви,ХОРА не спирайте да подкрепяте моя син, всяко левче,което влиза в сметката на Влади е глътка живот за него!

Моля Ви върнете му вярата в живота и в доброто, които променят съдби! Поклон пред Вашата съпричастност и огромно майчино БЛАГОДАРЯ!", пише в обръщението си до медията ни Десислава Филипова. 

За всеки, който може и има желание да помогне:

Дарителски сметки:

Сметка в Лева: BG59UBBS80021089541220

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Сметка в Евро: BG44UBBS80021433373510

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Титуляр на сметките Владимир Емилов Бойчев








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.06.2020 г.
0
 
 
И ние живеем в Ад, Смрад, Тиня, Мръсотия, Прах, Кална вода, Задръстени улици, Надупчен Аспарухов мост, Нагло Общинско управление, Кражби, Безпериспективност. Само в Един ни е Надеждата , Буда, който ръси безотчетно и събира 20% такса "помощ" !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: