Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Волен Сидеров избухна мощно: Хекимян, не се прави на умряла лисица! После боли повече!
Автор: Силвия Станева 22:19 / 22.02.2022Коментари (4)1106
©
Волен Сидеров "избухна" със скандален пост в социалните мрежи, видя Plovdiv24.bg. В яда си лидерът на "Атака" си позволи да критикува Антон Хекимян, който според г-н Сидеров втора седмица не му вдига телефона и не го кани в бТВ. . Ето какво написа Сидеров в личния си профил:

"Втора седмица се опитвам да се свържа с Хекимян, който отговаря за публицистиката и новините в Би Ти Ви, за да се включа като различен глас в хора на проамериканските папагали. Няма отговор. Не вдига. Явно сега е такава директивата. Да не се пускат различни мнения от зомби – линията. Чаках Костадин да каже нещо смислено, той поне има парламентарна трибуна, не дочаках…

А защо искам думата? Защото идиотите, които дефилират по студийните пространства на монополните телевизии са отчайващи. Седнал вчера някакъв плазмодий на име Цветлин (какъв родител трябва да си, за да си кръстиш сина Цветлин?) и срича пред Цв. Ризова. Говори, загледан в една точка с равен тон, все едно току -що д-р Лектър му е направил лоботомия. Обяснява как Путин е лош, как е нарушил нещо, не става ясно какво и как. Но той – лоботомираният Цветлин е знаел предварително какво ще стане. Е, светът някак си е пренебрегнал неговото мнение. Имаше даже нотка от обида в тъжния му монолог.

Веднага след него бойна, но анонимна репортерка на небългарската тв БиТи Ви предаде задъхано интервю с Къдравата Сю – Дани Митов. След като Боко си избра този или тази (не знам) за дясна ръка, аз се разделих с всички детски илюзии за банкянския тарикат. Признавам, хранех някакви дотогава. Виках си – щом има дете от манекенка, значи все пак е останало нещо мъжко у него. За Боко става дума.

Уви, той се оказа зависим от джендъри!

Къдравата Сю веднага взе категорична позиция спрямо диктатора Путин и за публиката липсваше само подробността кога точно Сю ще литне да накаже подлия сатрап от Москва – в петък, или все пак ще изчака парламентарния контрол.

Ако тези зомбита продължават да се разхождат по екрана на Би Ти Ви, скоро няма да могат да си излъжат и най-тъпия рекламодател, че имат повече от сто зрители.

Хекимян, продължавам да ти звъня, не се прави на умряла лисица, преди да се сблъскаш с истинската реалност! После боли повече!"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Белозлатко - ходещия тойбой (toy-boy) на митрофанчето - защо не си говори паруски, а срича на български? И какво прави тук, като руският цар вика под знамената в Донбас, защо еще не е отлетял да вика на бойното поле срещу украинците "извинисебе, извинисебе, извинисебе".
0
 
 
Как да те канят ,като Костадин обира копейките. Ти си вече в общата яма на политиката и в Кремъл ще ти връчат тиквен медал ,пекинез ненормален. Голямо напъване да изчеткаш сводника ,но в медийните бардаци няма място за ку*ви ,като теб.
0
 
 
боленчо,защо не си в парламента?боленчо,къде е твоята любовница от Русе,другарката чукалова?боленчо,когато говориш за другите,че са педали,спомняш ли си ти какво прави в Париж с партийните пари и другарката чукалова?боленчо,имаш предписани три вида лекарства от специалист,пиеш ли ги?боленчо,казахме ти,че от тях ще ти омекне и то много,усещаш ли го?
+1
 
 
Ауууууууу Болен, ти си за Карлуково!!! Не си пиеш хапчетата, дърт пезевенк
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: