Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Врачки, нумероложки и ходжи се юрнаха да учат психология
Автор: Екип Burgas24.bg 09:41 / 27.02.2015Коментари (0)668
©
Врачки, нумероложки и ходжи се записват да учат психология в университети, за да придобият повече професионална тежест и нови знания и умения за манипулиране на жертвите си. Това разкри пред "Монитор" преподавател в търновския университет.

Притежаващите свръхестествени способности обикновено били жени на възраст над 35-40 години. Те се записвали в магистърските курсове по психология за неспециалисти. Така всеки, притежаващ някакво друго висше образование, може да учи допълнително и психология. Самите врачки имали и други професии. Сред тях имало икономисти, инженери, финансисти и дори учители. Някои от тях в разговор с колегите си споделяли, че са били съкратени от работа и затова се наложило да прибегнат към врачуването. Други пък признавали, че държавната заплата от 500-600 лв. не им стига до никъде и затова чрез гледане в отвъдното, бъркане и разваляне на уроки и магии те си докарвали една доста прилична сума.

Бивша служителка в банка пък споделила с колегите си, че след като я съкратили, започнала да се занимава с гледане по телефона. "Звъни някой и иска да му гледам. Казвам му: "Чакай да хвърля картите Таро да видим какво ще ти покажат". След това ходя, мотая се, пия кафе, пуша цигари 5-10 минути, а през това клиентът чака на телефона. Той не знае, че минута разговор на този телефон е 2,40 лв. На месец мога да си докарам и до 2-3 хил. лв., че и повече", хвалела се бившата банкерка.

На повечето от врачките и екстрасенсите дипломата от университета всъщност им била необходима, за да могат във визитките си да напишат "магистър психолог" и да имат повече тежест. Други пък споделяли, че наученото ще им помогне да вникнат по-добре в психиката на клиентите и в тяхното по-изкусно манипулиране. Пред преподавателите контактьорите с отвъдното не споделяли с какво се занимават, но пред колегите си правели самореклама. Преподавателите обясняват, че врачките студентки били особено старателни, идвали редовно на лекции и попивали жадно всяка дума.

Търновски психолози обясняват, че повечето от врачките са изключителни психолози и без да са карали курсове или да имат магистърска степен. Те имали вродено чувство да усетят човека срещу тях по цялостното му поведение: маниери, жестове, глас, тембър, поглед. Само за 5 минути разговор те вече знаели къде са слабите му места и го удряли именно там с изпитаните приказки за черна магия, родово проклятие, уроки и други лоши влияния.

"Врачките знаят, че когато човек изпитва някаква болка или нещастие, той е особено податлив на външно влияние. В такива случаи той не може да мисли разумно и да прави трезва преценка на ситуацията. Единствената му мисъл е да спаси себе си и близките си на всяка цена. Затова и е готов на всичко, което в този момент му каже врачката, която за него се явява като единствената спасителка", разказват психолозите.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: