Времето днес ще ни се начумери като сърдита жена, останала без цвете на празника!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:16 / 08.03.2018
2632
Днес ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд, на повече места и по-значителни ще са валежите в планинските райони и в Югоизточна България. Ще се появи до умерен северозападен, в Източна България - североизточен вятър. Минималните температури ще са предимно между 0 и 5 градуса, максималните в повечето места ще са между 8 и 13 градуса. Атмосферното налягане ще се повиши, но ще остане по-ниско от средното за месеца. По Черноморието ще е предимно облачно и с валежи от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Максималните температури ще са между 8 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 5-7 градуса.

Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Над планините ще бъде облачно и с валежи от сняг, под около 1800 метра валежите ще са от дъжд. Ще духа умерен и силен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 6 градуса, на 2000 метра - около 0 градуса. В петък облачността ще се разкъса и ще намалее до предимно слънчево време, което ще се задържи и в събота. Вятърът ще отслабне. Ще започне затопляне и максималните температури в петък ще достигат на места до 15-16 градуса, а в събота - с още 2-3 градуса повече.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).