Връщат капитан Собаджиев в български затвор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:05 / 23.06.2015
754
Веднага след като Панама одобри документите с потвърждение от българска страна, че е готова да приеме кап. Светлозар Собаджиев в наш затвор, той може да се завърне в родината си. Това съобщи кап. Димитър Димитров - председател на Управителния съвет на Българската асоциация на морските капитани, съобщава "Дарик“.

Осъденият в Панама варненски моряк беше осъден на 6 години и 7 месеца лишаване от свобода, след като корабът, на който той беше капитан - MAAS TRADER, бе задържан на 28 март 2011 година в порт Кристобал, а на борда му бяха открити около 170 кг. кокаин.

Собаджиев вече е изтърпял в панамския затвор, в който се намира все още, по-голямата част от присъдата. Остават му още малко повече от две години, обясни кап. Димитров, според когото процесът на обработване на документите ще отнеме около седмица.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха причините за катастрофата с автомобила на НСО
Честито на печалившите! България има нов тото милионер
Бойко Борисов: Инерцията и омразата от последните години вече има...
Първи снимки от катастрофата с Кирил Петков - на място има пожарн...
Ето какво казаха адвокатите на обвиняемия за стрелбата в Арбанаси...
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре. Има пос...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).