Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Всички сипят смъртни заплахи срещу извратения баща, насилвал малката си дъщеря
Автор: Екип Burgas24.bg 08:38 / 17.07.2019Коментари (0)1118
©
Смразяващи кръвта заплахи се сипят върху задържания Стоян Владев на стената на личния му фейсбук профил. Коментарите са стотици, а заканите страховити.

"Отвратителен гаден човекоподобен боклук! Дано ти причинят същото, което си причинил ти на невинното си детенце. Извратена твар", пише Мая Любомирова.

"Този в едно мазе гол как майка го родила и двайсетина изгладнели плъха - такова наказание за теб, изрод", кълне Фани Стефанова.

"Нищожество. Не заслужаваш да си родител. Провали живота на една невинна душичка", ужасена е Искра Секулова.

"Противен долен нещастен комплексиран плужек? Дано Господ те накаже", надява се Теодора Шидерова.

"Дано си получиш заслуженото, изчадие! В затвора никой не обича такива като теб, а в някои държави педофилите заслужено ви кастрират", възмутена е Лилия Костова.

За постоянно остава в ареста 40-годишният учител и диджей Стоян Владев от Казанлък, добил печална известност като българския Фрицъл. Мъжът е обвинен, че системно е изнасилвал малолетната си дъщеря в продължение на 3 г.

За зверството на таткото се разбра в петък, когато бе задържан и обвинен за гнусното престъпление. Жертвата е 13-годишната му дъщеря, а гаврата с нея започва, когато момичето е едва на 9 г., сочат данни на разследващите.

Пред съдия детето е разкрило, че за първи път таткото й посегнал през май 2016 г., а последно през февруари т.г. в село Дунавци, допълват от прокуратурата. Стоян отдавна е разделен с майката на детето, но той е припознал детето. Като баща той имал право да бъде заедно с малката през почивните дни, когато се е възползвал сексуално от нея, разкриват разследващи. Дълго време детето приемало като игра случващото се. Накрая разказало на майка си. Жената първоначално изпаднала в шок, но не след дълго подала сигнал до полицията.

При задържането си музикантът е направил частични самопризнания, разпитани са подалата сигнала и пострадалата, уточни наблюдаващият прокурор Таня Димитрова.

"В шок сме от новината, че Стоян може да е посегнал на дъщеря си. Добро впечатление правят като семейство. Момичето участваше с кукерския състав на село Дунавци. Много добро и възпитано дете. Абсолютно по никакъв начин не ми е минавало през ума, че се случва нещо нередно. По-склонна съм да вярвам, че има нещо друго, просто не го вярвам това Стоян да е посегнал на дъщеря си", разкри Дарина Илиева от читалище "Светлина" в с. Дунавци, където бащата на насилника Илия Владев е в управата, пише България днес.

Срещу Стоян Владев първоначално бяха повдигнати обвинения от Районна прокуратура – Казанлък, за изнасилване, по които максималното наказание, което можеше да отнесе, е 8 г. затвор. След преразглеждане на доказателствата станало ясно, че в част от случите, в които Стоян се гаврил с Поля, той използвал сила, за да принуди детето да се съвкупява с него. Това предполага по-тежко обвинение, разкриват юристи. Така в събота случаят бе поет от Окръжна прокуратура - Стара Загора, а оттам се готвят да повдигнат на таткото по-тежко обвинение срещу Владев, за което може да отнесе и до 20 години затвор, разкриват разследващи.

Стоян, който има висше музикално образование от академията в Пловдив, дори за кратко преподавал музика в казанлъшко училище. Познат е като ресторантски музикант - свирел на йоника, а майката на детето била певица. Преди време двамата имали общи участия в музикални програми. Сега се препитавал като диджей. Наскоро се преместил от Казанлък в родното си село Дунавци, където живеят родителите му Илия и Пенка Владеви. Сменил и адреса си в личната си карта.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: