Всички сипят смъртни заплахи срещу извратения баща, насилвал малката си дъщеря

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:38 / 17.07.2019
1134
Смразяващи кръвта заплахи се сипят върху задържания Стоян Владев на стената на личния му фейсбук профил. Коментарите са стотици, а заканите страховити.

"Отвратителен гаден човекоподобен боклук! Дано ти причинят същото, което си причинил ти на невинното си детенце. Извратена твар", пише Мая Любомирова.

"Този в едно мазе гол как майка го родила и двайсетина изгладнели плъха - такова наказание за теб, изрод", кълне Фани Стефанова.

"Нищожество. Не заслужаваш да си родител. Провали живота на една невинна душичка", ужасена е Искра Секулова.

"Противен долен нещастен комплексиран плужек? Дано Господ те накаже", надява се Теодора Шидерова.

"Дано си получиш заслуженото, изчадие! В затвора никой не обича такива като теб, а в някои държави педофилите заслужено ви кастрират", възмутена е Лилия Костова.

За постоянно остава в ареста 40-годишният учител и диджей Стоян Владев от Казанлък, добил печална известност като българския Фрицъл. Мъжът е обвинен, че системно е изнасилвал малолетната си дъщеря в продължение на 3 г.

За зверството на таткото се разбра в петък, когато бе задържан и обвинен за гнусното престъпление. Жертвата е 13-годишната му дъщеря, а гаврата с нея започва, когато момичето е едва на 9 г., сочат данни на разследващите.

Пред съдия детето е разкрило, че за първи път таткото й посегнал през май 2016 г., а последно през февруари т.г. в село Дунавци, допълват от прокуратурата. Стоян отдавна е разделен с майката на детето, но той е припознал детето. Като баща той имал право да бъде заедно с малката през почивните дни, когато се е възползвал сексуално от нея, разкриват разследващи. Дълго време детето приемало като игра случващото се. Накрая разказало на майка си. Жената първоначално изпаднала в шок, но не след дълго подала сигнал до полицията.

При задържането си музикантът е направил частични самопризнания, разпитани са подалата сигнала и пострадалата, уточни наблюдаващият прокурор Таня Димитрова.

"В шок сме от новината, че Стоян може да е посегнал на дъщеря си. Добро впечатление правят като семейство. Момичето участваше с кукерския състав на село Дунавци. Много добро и възпитано дете. Абсолютно по никакъв начин не ми е минавало през ума, че се случва нещо нередно. По-склонна съм да вярвам, че има нещо друго, просто не го вярвам това Стоян да е посегнал на дъщеря си", разкри Дарина Илиева от читалище "Светлина" в с. Дунавци, където бащата на насилника Илия Владев е в управата, пише България днес.

Срещу Стоян Владев първоначално бяха повдигнати обвинения от Районна прокуратура – Казанлък, за изнасилване, по които максималното наказание, което можеше да отнесе, е 8 г. затвор. След преразглеждане на доказателствата станало ясно, че в част от случите, в които Стоян се гаврил с Поля, той използвал сила, за да принуди детето да се съвкупява с него. Това предполага по-тежко обвинение, разкриват юристи. Така в събота случаят бе поет от Окръжна прокуратура - Стара Загора, а оттам се готвят да повдигнат на таткото по-тежко обвинение срещу Владев, за което може да отнесе и до 20 години затвор, разкриват разследващи.

Стоян, който има висше музикално образование от академията в Пловдив, дори за кратко преподавал музика в казанлъшко училище. Познат е като ресторантски музикант - свирел на йоника, а майката на детето била певица. Преди време двамата имали общи участия в музикални програми. Сега се препитавал като диджей. Наскоро се преместил от Казанлък в родното си село Дунавци, където живеят родителите му Илия и Пенка Владеви. Сменил и адреса си в личната си карта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НСО с позиция срещу Денков: Охраната не му била отнемана, имал ос...
Проучване: ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пред ПП-ДБ, ДПС се нарежда ...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...
Наш блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Ето как да проверите номера на избирателната си секция и мястото ...
Прокуратурата с първи коментар за обвинената във фалшификации Лен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).