Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Всяка седмица нови възможности в българското първенство с Bet365
Автор: Екип Burgas24.bg 11:38 / 05.04.2022Коментари (0)616
©
Клубният сезон навлиза в решителната си заключителна фаза, като това се отнася не само за първенствата от европейския Топ 5, а за нашата Първа лига. Българският шампионат без съмнение отстъпва като чисто футболно качество на западните лиги, но въпреки това продължава да привлича сериозен интерес от страна на публиката у нас. Това е нормално, тъй като все пак феновете продължават да се интересуват от любимите си отбори, а и специалистите в прогнозите смятат, че често мачовете в България са по-лесни за уцелване. По този повод https://betindex.net/bet365/ отбелязва, че потребителите получават допълнителни възможности, които са налице всяка седмица.

Става дума буквално за подаръци от страна на букмейкъра, каквито по същество не се раздават толкова често и щедро на българския пазар. Безплатните залози за мачове от Първа професионална лига не са мит и преувеличение, а реален шанс за много от регистрираните клиенти на bet365. Всеки уикенд те могат да се възползват от кредити за игра на стойност обикновено от 10 лева, които трябва да поставят на избрано от тях събитие или селекция от българското първенство. Не е поставено изискване нито за депозит, нито за превъртане, за да се усвои този бонус. Няма ограничения и при пазарите, на които може да се залага от страна на потребителите, т.е. може да се избира всичко.

Погледнато така, това предложение на bet365 се оценява като едно от най-добрите за българските онлайн потребители. А къде може да се открие тази оферта? Няма да я намерите в сайта, този бонус не е от масовите, които са на разположение по всяко време. По-точно, тук не потребителят избира офертата, а букмейкърът избира на кого да предостави тази оферта. Но това не значи, че предложението се отнася само за ограничена аудитория, нито пък, че се предлага еднократно. Напротив, бонусът се дава всяка седмица на множество потребители, като някои са го получили вече повече от 10 пъти от началото на сезона. А при успешна прогноза, направена с безплатен залог, чистата печалба постъпва директно в изтегляемия баланс на играча.

Кои са най-интересните варианти?

В менюто за българското първенство на bet365 откриваме същото разнообразие, което се предоставя по отношение на пазарите и за мачовете от европейския Топ 5. За Първа лига има възможност да се залага на същите опции като при мачовете от Англия или Италия - не само на краен изход, но на резултатност (повече или по-малко голове), да се предвиди дали двата отбора ще отбележат гол, кой ще открие резултата в мача, дори кой конкретен футболист ще вкара. Така че поне в това отношение нашият шампионат е поставен наравно с най-добрите.

А може ли да се затваря залог за български мач? Да, потребителите не са лишени и от тази възможност. Кешаутът на bet365 е валиден и за двубоите от Първа лига, като все пак зависи от конкретния двубой кога и за какъв интервал от време ще бъде активен бутонът за затваряне. Тази функция е любима на множество потребители, но и с нея не бива да се прекалява, защото от една страна можем да се лишим от по-висока печалба. А такава можем да реализираме и от прогнози на българското първенство - все пак то си е наше и би трябвало да разбираме по-лесно какво ще се случи. Но дали наистина е така - това вече е друг въпрос.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: