Вътрешният министър: Държавата изземва помещенията от частната лаборатория на "Капитан Андреево"

Автор: Ваня Кузманова
Коментари (0)
13:40 / 02.03.2023
912
Държавата изземва помещенията от частната лаборатория на "Капитан Андреево". Отнемаме достъпа и пропуските на лицата, които са свързани със заповедта на Областния управител за изземване. Полицейски сили ще охраняват на територията. Това каза вътрешният министър Иван Демерджиев, който е на посещение на гранично-пропускателния пункт "Капитан Андреево", предаде репортер на "Фокус".

По думите му още на 2 август миналата година са обявили, че държавата ще си вземе пункта, лабораторията и ще прави тези изследвания

"Целта е да не стават проблеми, каквито се наблюдаваха в последно време, и да няма нарушаване на обществения ред. Да не стават огромни опашки, които нарушаваха отношенията ни с Турция и ЕС", допълни Демерджиев.

"Спекулира се със закриването на полицейския участък в Лесово. Ясно искам да заяви, че той няма да бъде закрит. Няма да се закриват структури на МВР", каза още той.

По думите му се опитва да ангажират вниманието на ЕК не само към България, а към всички външни граници на ЕС, защото мигрантският натиск се увеличава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).