Възрастна жена зададе 2 въпроса на днешните родители

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
20:09 / 21.08.2022
890
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни във връзка с материала "Истерични служителки възмутиха майка в Пловдив". Ето какво има да ни каже жената:

"Здравейте, казвам се Меди Чолакова и живея в един от блоковете при въпросната детска площадка. Не съм служителка, пенсионер по болест съм и си стоя у дома. Относно описания случай - вероятно майката има право, защото все пак площадката е за деца...

Но също така е вярно, че:

Времето бе супергорещо и хората държат прозорците на домовете си отворени. А малките - в различна детска възраст - търсят не само приятелчета, но и се стремят да се доказват пред тях, по един доста необичаен начин - с рев и неистови писъци, на което родителите явно са свикнали, защото не реагират.  Така като се започне в 10.00 часа, чак докъм 18.30 всеки ден (включително във времето от 14.00 до 16.00) - всички ние, които сме неработещи, а и пенсионери също, ставаме потърпевши от  шумната демонстрация на лидерство между децата. 

Най- интересното е, че присъстващите на площадката родители въобще не се впечатляват от поведението на малките. Нещо повече - за зла участ на по- старото поколение, в 20.00 часа малките вече имат свои заместници - тийнейджърите на 15 -17 г., които на свой ред заемат мястото им, чоплят семки, говорят високо, обиждат се, псуват, пускат чалга и си правят дискотека на открито. Вечерта обикновено това продължава до след 00.00 часа...  

На другия ден - пак същото... Някои анализатори вероятно биха стигнали и до изводи, изследвайки функцията на родителя в различните възрастови етапи на подрастващите деца, но аз спирам дотук и оставям изводите за Вас.

В заключение аз имам само два риторични въпроса:

1 Къде е отговорността на днешните родители?!

2 Имат ли някаква вина потърпевшите в квартала да търпят това?! Благодаря Ви!"

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Малинов към Галушченко: България е готова да помогне на Украйна з...
Божков пристигна в съда, иска по-лека мярка за неотклонение
Ресторантьор: Ако това се въведе, ще има хора, които ще сядат при...
Нови тенденции в заплатата и работните места на много българи
Проф. Рачев предупреди: Ще вали и гърми!
Ето защо изграждането на 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй" по AP1000 е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).