Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
WinBet дългосрочни залози с възможност за по-големи печалби
Автор: Екип Burgas24.bg 13:19 / 12.11.2020Коментари (0)1172
©
Всеки онлайн букмейкър предлага на своите клиенти дългосрочни залози или както също се наричат "Аутрайт залози". В Winbet онлайн залози залагащите на спорт могат да правят прогнози за краен победител на много първенства и турнири. Така още преди началото на състезанието играчите имат възможност да прогнозират крайния победител в надпреварата на висок коефициент и да спечелят по-големи печалби. Това е невероятен шанс за всеки добър типстър, който има времето да направи обстоен анализ и разбира от даден спорт, за да спечели на дългосрочни залози.

Какво представляват дългосрочните залози и как да ги поставя?

Дългосрочният залог е вид залог на спортни залози, при който вместо да залагате на резултата от една игра, вие залагате на резултата от цялото състезание или сезон. Тези залози могат да бъдат невероятно забавни, тъй като обикновено можете да им се наслаждавате през по-голямата част от състезанието или сезона. Пример за дългосрочен залог би бил залагането в началото на сезона, че Челси ще спечели Висшата лига. За да спечелите този залог, Челси не само трябва да печелят мачовете си в първенството, но крайна сметка да спечелят титлата. Както можете да предположите, че това може да бъде предизвикателство и нещо трудно, изплащането на тези залози ви възнаграждава много повече, отколкото залогът за победа в една среща от Премиър лийг.

Предимства на дългосрочните залози

Едно от най-хубавите неща при дългосрочните залози в Win bet е, че можете да се насладите на опита си за залагания за повече от една среща. Ако просто залагате на един мач, след като тази игра приключи, вашият залог също е приключил и ще трябва да поставите друг за повече тръпка и вълнение. Залозите на дългосрочни събития, от друга страна, ще бъдат активни, докато вашият отбор все още участва в състезанието или все още има шанс да спечели. Да приемем, че залагате на Челси да спечели титлата в Англия. Всяка среща на Челси е важна за вас, тъй като те трябва да печелят повече мачове, за да станат шампиони.  От този един залог ще имате поне 30 мача, в които Челси е в битката за титлата. Този пример за залагане на дългосрочни събития в Уиннбет би бил губещ само когато отборът ви вече нямаше възможност да стигне до титлата. Това означава, че най-малкото ще можете да се насладите на този залог през по-голямата част от сезона, но да се надяваме и много повече, ако сте направили разумен избор.

Както вероятно вече можете да знаете, дългосрочните залози изискват много търпение и време, за да бъдат печеливши. Поради това спортният букмейкър изплаща много повече за тези залози. Обикновено колкото повече срещи трябва да бъдат спечелени и колкото повече отбори имат шанс да спечелят, толкова по-голямо ще бъде изплащането. Също така, букмейкърът взема предвид коефициента на вероятността различните отбори или участници да спечелят. Всичко това просто означава, че ако спечелите дългосрочен залог, ще бъдете доста щастлив от наградата.

На кой етап от събитие или сезон трябва да заложите?

Повечето дългосрочни залози се извършват в началото на състезание или началото на сезон. Когато залагате на този етап, най-вероятно ще имате най-много възможности и най-добри изплащания, тъй като е най-далеч от момента, в който залогът ще спечели. Ако сте пропуснали началото на сезона на любимия си спорт, все още имате шанс. Много спортни букмейкъри, включително и Winbet bg, предлагат залагания на дългосрочни събития през цялата година с корекции на коефициентите, които се правят въз основа на това как се справят отборът или състезателят и колко близо се доближават до действителната печалба.

На дългосрочните залози обаче не е препоръчително да се залага с winbet бонус без депозит за спорт, тъй като те имат срок за разиграване и няма да успеете да превъртите бонуса, ако сезонът свършва след месеци.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Катастрофи в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: