Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ясновидецът Караджов: Борисов и Слави са алфа-мъжкари, симбиоза между двамата е невъзможна
Автор: Екип Burgas24.bg 09:33 / 29.04.2021Коментари (2)1847
©
Божидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света през 2018 г. В началото на 2015 г. предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи. Провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2014 г. разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим. В началото на 2010 г. предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл. Предсказа за сдаването на поста от Тереза Мей, както и забавянето на Брекзит.

Познавал е с точност резултатите от изборите, а в началото на 2021 г. предвиди, че партията на Слави Трифонов "Има такъв народ“ ще стане втора политическа сила. "Чакат ни предсрочни избори, защото приемлив кабинет няма да бъде съставен!“

Това прогнозира за "България днес“ ясновидецът Божидар Караджов, който в началото на 2021 г. предвеща успех и второ място на партията на Слави Трифонов пред нашата медия, предсказание, което месеци по-късно стана реалност!

Тогава точните думи на Караджов бяха: "Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ“ ще е изненадата на тазгодишните избори, тъй като ще получи най-много гласове от българите, гласували в чужбина. Бори се за второто място“.

Тогава предсказателят изброи и всички партии, които ще влязат в новия 45-и парламент, което към днешна дата се оказва 100% вярно.

"Това са ГЕРБ, "Има такъв народ“, БСП, ДПС и Христо Иванов и коалиция. Следващият парламент обаче няма да изкара пълен мандат. Очакват ни много интересни и изпълнени с любопитни новини времена“ – предрече Караджов и днес се убеждаваме, че той наистина може да вижда в бъдещето.

Седмица след изборите, които разместиха политическите пластове, разговаряме отново с ясновидеца, за да коментира ще настъпят ли промени след изненадващите резултати.

"За мен лично изненадата е високият резултат за партията на Слави Трифонов. Не познавам г-н Трифонов, но по мое виждане той и водената от него партия не са очаквали да са втори на изборите. Въпреки това ще се окаже, че неговата формация има достатъчно експерти“, разкрива вижданията си Караджов, който преди месеци сподели.

Според пророка на политическата арена няма място за двама бивши приятели, каквито са Борисов и Трифонов, чийто разрив в отношенията настъпи, след като Бойко стана кмет на София.

"Симбиоза между двамата е невъзможна“, категоричен е Караджов, именно защото и двамата са алфа-мъжкари.

Караджов коментира и какво ще се случи след предстоящите според него предсрочни избори.

"Ще има по-висока активност. "Има такъв народ“ ще вдигне своя процент. БСП ще продължи да върви надолу, докато Нинова не хвърли оставка. Кармично й е минало председателството на партията, но пък ВМРО ще влезе в парламента. Нито една от "старите муцуни“ в левицата няма да помогне на партията си. Кармично проверих лицата в БСП. Единственият, който може да вдигне на крака левицата, е Калоян Паргов.“

На питането кой ще е следващият премиер на страната и има ли възможност това отново да е Борисов, пророкът е категоричен.

"Няма да е Бойко Борисов. Следващият премиер няма да е нито един от сегашните споменавани от партиите в новия парламент“ – категоричен е Караджов.

Пророкът споделя, че ако се кандидатира за втори мандат, Румен Радев ще спечели отново тазгодишните президентски избори.

"От април страната ни започва постепенно да се завръща към нормалния начин на живот. Това не означава, че няма да има новозаразени. Безработицата в първите месеци на тази година ще е голяма, през лятото ще започне да спада. Добрата новина е, че добивът на пшеница, слънчоглед и царевица ще е голям. Коронавирус винаги е имало и ще има, както и ваксини срещу него. Да, сегашният щам е по-различен. Казах още през март миналата година, че ваксина бързо ще бъде направена. Беше нужно време да се проведат тестове с нея“, споделя Божидар Караджов и уточнява, че летният сезон ще бъде добър.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Цитирах ви последните пророчества на Караджов,който много харесвате и си ги насосвате,че познавал. Е позна за кабинета на Славчо и министрите :)))
0
 
 
Слави Трифонов ще предложи правителство. Той е готов с кабинет и ще управлява, макар и краткосрочно. Няма да се коалира с никого. Няма да се гушне с Арман Бабикян. Макар че всички говорят за здравословното му състояние и очакват да върне мандата, това няма да се случи, той е в добро здраве. Правителството на Трифонов ще е експертно, но ще приеме няколко закона през лятото. - Значи ли това, че ще има предсрочен вот и кога? - Ще има тази година предсрочни избори. Красимир Каракачанов ще се върне на бял кон в политиката. Корнелия Нинова ще отстъпи от БСП, следващият лидер ще е Калоян Паргов.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: