Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Задържаха биячите на журналиста Стоян Тончев
Автор: Екип Burgas24.bg 17:21 / 16.01.2016Коментари (3)1123
© Нова тв
Поморийската полиция е успяла да идентифицира и издири нападателите на журналиста Стоян Тончев, който вчера разпространи фотоси на обезобразеното си лице. "Извършителите на побоя са двама - задържани са в ареста и ще останат там за 24 часа", съобщава Флагман.БГ, като се позовава на източник, пожелал анонимност.

Те са местни лица, не са известни с криминални прояви. Това е станало още снощи, докато медиите призоваваха вътрешния министър Румяна Бъчварова да си свърши работата. В операцията по задържането са били включени и криминалисти от Областната дирекция. От пресцентъра на МВР-Бургас отказват категорично информация за самоличността на побойниците, както и за мотивите за зверското нападение.

Флагман.БГ твърди, че е изяснен и поръчителят. Той също е бил задържан и разпитан, но е бил освободен.

Според настанения в Неврохирургия на МБАЛ-Бургас журналист, кървавата саморазправа с него е свързана със "засегнати интереси на много високо ниво", както и че "Става дума за много пари".

След проверка в Поморие Флагман БГ описва хронологията на инцидента. 31-годишният Стоян Тончев е бил на гости у приятел. По непотвърдена информация той е напуснал малко преди полунощ жилищния блок, в който гостувал. Движил се от ул. "Сливница", която представлява около 100-метров участък и е неосветена. След нея, за да се прибере у дома си на ул. "Солна", той би трябвало да е пресякъл и ул. "Граф Игнатиев" - тази улица е също много къса и неосветена. Самият Тончев не конкретизира на кое място точно е бил нападнат. Най-вероятно това е станало в една от тези две малки улички, а наказателният екип е имал предварителна информация какъв маршрут ще ползва жертвата.

"Става дума за много пари и засегнати интереси", твърди журналистът. "Аз единия си го познавам", са думи на пребития журланист Стоян Тончев, които снощи Нова тв излъчи по новините си. По наша информация жертвата е помогнала на полицаите, посочвайки името на единия от биячите.

Ръководствата на ОД на МВР и прокуратурата в Бургас да дадат незабавна пресконференция, на която да оповестят причините за безпрецедентното нападение над Стоян Тончев, настоява Флагман БГ, тъй като по негова информация в този случай има връзка и близък роднина на мастит представител от юридическите среди.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А ако успеят и да ги осъдят, тогава вече институциите работят както би трябвало...
+1
 
 
Ужас в затвора да ги пъхнат тези бандите.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Зверство срещу 18-годишно момиче
Парламентарни избори 2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: