Задържаха шестима ученици, задигнали мивка и стол от тоалетна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:00 / 03.01.2020
1384
Общо 6 непълнолетни – двама младежи на по 16 г., две момичета на същата възраст и двама младежи на по 17 г., ученици, от Варна, са нанесли материални щети в помещение в Морска гара – Варна. Изяснено е, че младежите са изкъртили мивка и са изнесли и стол от  помещението, които са намерени впоследствие близо до сградата. По случая е образувано досъдебно производство.

За случаите не са подадени сигнали в МВР.  Проверките са образувани след излъчени на 27. 12.2019 г. записи от охранителните камери в обектите.

За още едно разкрито престъпление съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Варна. След предприети оперативно – издирвателни действия са установени и задържани двама братя, на 20 и 25 г., известни на МВР, от Горна Оряховица. До момента е изяснено и документирано, че двамата са извършили две кражби на продукти от магазин на ул. "Студентска" във Варна. Задържани са за срок до 24 часа, образувани са досъдебни производства, като след отпадане на основанието за задържане, са освободени. Работата с тях продължава.

С цел своевременно установяване на извършители на престъпления и предвид обстоятелството, че по“ горещи следи“ се работи по-бързо и ефективно, ОДМВР апелира гражданите, станали жертва на противоправно деяние своевременно да подават сигнали до съответното районно полицейско управление или на тел. 112.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).