Загиналият младеж от Дупница е оставил предсмъртно писмо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:14 / 29.09.2020
867
21-г. младеж от Дупница се хвърли от 7-ия етаж на блок в жк "Дупница" и загина на място. Трагедията се разиграла вчера преди 8 ч. шокира дупничани.

Кристиян Димитров е оставил предсмъртно писмо, преди да сложи край на живота си, научи "Струма".При падането на земята е получил тежки политравми, които са довели до смъртта му.  Минувачи видели тялото на младежа по очи и позвънили на тел. 112.

Разбра се, че загиналият младеж е син на пожарникар, но живеел при баба си в блока в жк "Дупница".

На място са пристигнали криминалисти от РУ – Дупница и екип на Спешен център. Медиците само констатирали смъртта на младежа. Криминалисти разследваха причината за трагичния инцидент. При първоначалния оглед се установило, че няма насилие върху тялото на Кр. Димитров. Тялото е закарано за аутопсия в Кюстендил.

Кр. Димитров е трябвало да бъде на работа в дюнера в центъра на Дупница, срещу стълбите за градската градина, но сутринта не се появил. Собственикът на дюнера, сириецът Рамзи разказа пред “Струма":

"Кристиян беше най-добрият ми работник, даже му увеличих заплатата наскоро. В неделя имаше рожден ден и му дадох повече пари да празнува с приятели. Беше кротък и работлив. Ходеше на йога. Скоро щеше да пътува за Англия с приятел. Потресен съм от случилото се. Не мога да повярвам. Последните дни беше спокоен, с нищо не показваше, че има някакъв проблем", разказа Рамзи, шокиран от вестта за смъртта на 21-г. Кристиян.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).