Залята с буркан сярна киселина: Одраха целия ми гръб, за да присадят кожа около устата ми

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
12:39 / 28.03.2018
3063
"Киселината не пуши. Аз съм на 11% изгаряния, а жената, залята в София, е с повече. Това е изключително тежко“, заяви залятата преди години с киселина Мария Бонева. "Това е втори случай за последните няколко години. Явно нещо отприщва тези случаи“, каза пострадалата в сутрешния блок на bTV. "За моя случай няма наказан човек. Това се случи преди 16 години, а тогава хората бяха много страхливи и не говориха за тези неща. А имаше и парична награда за информация. Появи се свидетел, но после той се изплаши и се оттегли“, спомня си Мария.

Тя призова хората да не живеят в страх, защото вече имаме добро законодателство. "Случилото се с мен и Ажда е идентично – нападателят излиза от тъмното, напада и бяга. Ти си жертва. Нямаш време да го гледаш, а само страдаш. На тази жена е имало кой да й помогне, а на мен не“, разказа още жената, изживяла идентичен кошмар с този на Ажда. Мария уточни, че тя е била нападната със сярна киселина: "С това ме обезобразиха. Буркан сярна киселина, купен за 50 лева от "Кремиковци". Поне според свидетелски показания“ "За да се възстановя, ми отне три години. 14 операции и 72 часа пълни упойки. Одраха ми целия гръб, за да присъдят кожа около устата ми. В 90% от случваите е личен мотив. В повечето случаи мъжко-женски отношения. При мен беше заради бизнес. Не смятам, че при Ажда е заради това, че има сладкарничка, затова подозирам личен мотив“, заяви жената. 

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).