Затопля се

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
16:56 / 13.12.2019
1032
В събота от запад на изток ще има валежи от дъжд, над около 1500 м - от сняг. Югозападният вятър ще се смени със северозападен, ще бъде умерен, в неделя постепенно ще отслабне. Облачността ще е променлива, сутринта в източните райони все още е възможно да превалява слаб дъжд, но бързо ще спре.

През първата половина от следващата седмица ще е без валежи. В понеделник вятърът в по-голямата част от страната ще стихне. Покрай Дунав, в котловините и на места в Горнотракийската низина ще бъде с мъгли, ниска облачност и намалена видимост, които от ден в ден ще се задържат все по-дълго и температурите там ще остават по-ниски.

В останалата част от страната ще бъде предимно слънчево, ще се затопли чувствително, особено в планините и припланинските райони, където температурите ще бъдат значително по-високи от обичайните за втората половина от декември.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мъж измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Главчев: Очаква се България да се присъедини към ОИСР до края на ...
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Стенограмата от заседанието на правителството разкрива мотивите з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).