Жена припадна и започна да се гърчи! Лекарката: Не се прави, ставай!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (25)
16:29 / 16.06.2016
994
Потресаващ инцидент се е случил преди минути в голяма верига магазини в столичния квартал "Люлин", информира очевидец на неприятната случка във Фейсбук.

Теодор Тодоров разказва потресаващата история как жена е припаднала на касата на магазина, а след като пристигнала линейката, лекарката започнала да се държи много грубо и да кара жената да става, защото нищо й няма.

Вижте шокиращия разказ на очевидецът без редакторска намеса:

Да си лекар не е професия, а призвание:

Искам да споделя възмущението си от екип на Бърза Помощ. Преди 30 минути бях във "Фантастико" в Люлин 1. Пред мен възрасна жена (видимо около 60-70 години) припадна на касата. Веднага й помогнах и я положих на една страна, за да не си глътне езика.

Жената имаше гърчове и изби пяна на устата, също така обърна очите. Попитахме жената, която беше с нея, дали няма епилепсия, жената каза, че няма! Това са признаци на инсулт. Екипът на "Фантастико" реагира много бързо и адекватно. Заедно със съпругата ми и други клиенти веднага звъннаха на 112. Дадоха ни вода да я наплискаме и се свързаха с дъщерята на жената.

Екипът на Бърза Помощ дойде доста бързо (изненадващо)! Но лекарката беше изключително неадекватна и нагла!!! Никога не съм чул, чел или виждал припаднал човек със симптоми за сърдечен удар, епилептичен пристъп или инсулт да му казват да не се прави и да става!!!

През цялото време се държа арогантно с пациента и хората, опитващи се да помогнат (умалителни имена: "юначе","ма","момиченце" и тн.), да не говорим, че като човекът, притекъл се на помощ и през цялото време бил до жената, исках да обясня какво и как точно се е случило... но бях отпратен с помахване на ръка, пуфтене с уста ("Уфф") и гримаси, граничещи с погнуса.

Да не говорим, че само шофьорът на линейката беше в медицинско работно облекло.


Виж коментарите (25)
Още новини от Национални новини:
Учител: Абитуриентите, които така щедро плюете днес, са продукт н...
Сливенската епархия направи своя избор, ред е на Синода
Участничка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възста...
Пейков за електромобила си: Стигам със зор от Пловдив до София, н...
24-годишният Окан загина в Нидерландия при нелеп инцидент
Колко ще ни струват компотите тази година?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).