Жена с благодарствено писмо до кмет и училище заради постъпка на две момичета

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
11:46 / 10.12.2019
1307
Полицейски служители от РУ-Нови пазар оказали съдействие при връщане на загубена парична сума. На 5 декември около 20:30 часа жена посетила хранителен магазин на ул.“Цар Осовбодител“ в Нови пазар. След като се прибрала в жилището си установила липса на две банкноти по 50 лева, които не били в портмоне. Жената се върнала в магазина и споделила с охранителя, съобщила за това и в районното управление.

Ден след това с нея се свързал полицейски служител и я извикал за справка. В полицейското управление била разпитана подробно за обстоятелствата и изгубената парична сума. Оказало се, че изгубените пари били намерени от две момичета на 16 години - Марлин Ясимова и Виктория Райчева, ученички в СУ “Васил Левски“ в града. Те намерили паричната сума и веднага съобщили на охранителя в търговския обект. Той се свързал с полицията.

Благодарна за благородната постъпка жената изпратила благодарствено писмо до училището, в което учат и до кмета на общината.

"Постъпката на Мерлин и Виктория ми връща надеждата, че подрастващото поколение е достоен заместник на нашите родители. Моля да бъдат поощрени и посочени за пример за подражание сред останалите ученици в училището“, пише в благодарственото писмо Младенка Стефанова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Простреляното в главата 2-годишно дете вече е извън реанимация
Икономист за Закона за хазарта: Случва се нещо много странно. Тов...
Туроператорите нямат право да не приемат рекламацията ни за некач...
Важни съвети за пътуващите по празниците
Слави Трифонов загуби дело за много пари
Проф. Рачев каза какво ще е времето по празниците


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).