Жена се трогна от постъпка на родни полицаи и написа благодарствено писмо

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
14:49 / 12.09.2019
1612
В ОДМВР Шумен е получено писмо от Татяна Димитрова от град Търговище. Тя благодари на служители от ОДМВР Шумен, които са помогнали на 83-годишния й баща на 09.09.2019 г. В писмото си пише, че на 09.09.2019 г. в продължение на няколко часа са го издирвали на територията на град Търговище. По-късно са получили обаждане от ОДМВР Шумен и е дошла да прибере баща си от главен път София – Варна край село Градище. Писмото си завършва с думите – " Полицай Кръстев от КАТ Шумен беше останал на място с баща ми, докато дойдем да го вземем и отношението му беше изключително човечно. Благодаря и на останалите, с които не успях да се срещна. Пожелавам Ви много здраве и успехи!“

Ето как е достигнато и до добрия финал на този случай:

На 09.09.2019 г. около 18:40 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал за възникнал пътен инцидент край пътен възел "Белокопитово“ с моторно превозно средство, което е самокатастрофирало.  На място са е изпратен автопатрулен екип на  РУ Шумен, съставен от младши инспекторите Златко Георгиев и Димитър Димитров – служители в група "Охрана на обществения ред“, както и младши инспектор Симеон Кръстев – младши автоконтрольор в сектор "Пътна полиция“ в ОДМВР Шумен. В посочения район не е открито превозното средство и служителите с двата автомобила предприели обход по главен път София – Варна. На земен път край главния път забелязали лек автомобил "Фиат“, с търговищка регистрация, а край него възрастен мъж. Установили самоличността му  - 83-годишен от град Търговище. Младши инспектор Симеон Кръстев останал на място, докато бъде взет от близките си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).