Жената, която удави бебето си, получи условна присъда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:23 / 19.12.2019
883
16-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок получи Джеврие Христова, която преди година удави бебето си във водите на река Арда. Жената се призна за виновна пред районния съд и по този начин успя да намали наказанието си с една трета. 28-годишната Джеврие се яви в съдебната зала с преводач, защото трудно говореше български, пише "24 часа".

По време на заседанието стана ясно, че жената е хвърлила току-що роденото момченце във "Водното огледало" на реката в района на кърджалийския пазар. Служебният адвокат цитира заключението на вещи лица, според които Джеврие е извършила престъплението в момент на стрес, който е изживяла след раждането. Освен това мъжът, с когото живеела бил в затвора, а баща на новороденото бил друг.

"Съжалявам за извършеното. Искам условна присъда, за да се върна при децата си", заяви пред съда Джеврие, която има 5 живи деца.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).