Журналист определи като "смешен плач" публикация на Трифонов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:36 / 19.07.2023
720
Журналистът Иван Бакалов написа днес коментар във Facebook въз основа на въпросите от лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов и ги определи като "смешен плач".

В публикацията на Трифонов той пита защо журналистите не виждат, че предложеният шеф на Здравната каса Станимир Михайлов също е бил в "Инвестбанк", а когато Каримански бил предложен за гуверньор на БНБ - това е била причина да не бъде избран. 

Бакалов заявява, че като лице, съдено за публикации от Петя Славова, знае че Михайлов е бил по-малко от година в "Инвестбанк", но сам е напуснал, защото не е искал да подписва документи, за разлика от Любомир Каримански.

"Най-малкото аферата, при която подписва като изпълнителен директор споразумение с ром измамник, регистрирал се с фалшиви документи като шеф на фирма. И с което споразумение, банката уж платила 1,1 млн. (в брой!) на наетия за целта ром. И на това Каримански даде обяснение в тв предаване, че като директор бил подписвал много неща, не можел да помни всичко и дали Хампарцумян в "Булбанк" бил виновен за откраднатите пари на футболиста Мартин Петров. Само че Каримански се е подписал под нещо, което е част от измамна схема, а Хампарцумян не е. И такъв ли трябва да е шеф на БНБ - дето не знае какво подписва? Или много добре знае?", пише още разследващият журналист.

"Късмет е, че не успяха да назначат Каримански. Кой знае кой искаше да го инсталира през платформата ИТН.", споделя още Бакалов в поста си.

Виж коментарите (1)

Още по темата (958):
21.05.2024 Пеевски: Мечтата на Асен Василев беше да стане премиер, Христо Иванов поиска да бъде президент
21.05.2024 Извънредно заседание на парламента: Депутатите прекъсват ваканцията си
20.05.2024 Стефан Янев: Посланието, което получаваме от българските граждани, е, че трябва да работим в коалиция
17.05.2024 Президентът: Това, което най-вероятно ще се получи, е парламентът да бъде употребен за предизборна трибуна
17.05.2024 Балабанов за извънредното заседание на парламента: Една политическа формация ще използва трибуната за предизборни цели 
17.05.2024 Изслушват енергийния министър и председателя на КЕВР заради тока на извънредното заседание на парламента
Още новини от Национални новини:
Напаст ликвидира хиляди декари в Родопите
Бизнесмен от най-стария морски курорт в България: Премахваме олин...
Кирил Петков коментира в детайли трагичната катастрофа
Откриха мъртъв изчезналия журналист
Увеличиха заплатите на тези хора с 290 лева
С какъв трудов договор могат да работят студентите?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).