Зловеща катастрофа на главен път Е-79, има загинали и много ранени!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:32 / 09.04.2018
2864
Жестока катастрофа със загинали и много ранени е станала преди минути на главен път Е-79 между Враца и Монтана, съобщава BulNews.bg. Кървавият инцидент е станал малко след разклона за Вършец в посока Монтана. На мястото на сблъсъка работят много спешни медици, полицаи и пожарникари от Враца и Монтана.

Движещ се от Монтана към Враца "Ситроен“ С3 с монтанска регистрация е предприел рисково изпреварване на автобус на "Чипровци експрес", при което се е забил челно в идващият отсреща миниван "Форд Галакси“, също с монтанска регистрация. На място от свирепият удар са починали шофьорът на форда и спътникът му от предната дясна седалка. Шофьорката на ситроена и пътникът, с който е пътувала са пострадали тежко, в лошо състояние е и трети пътник от форда. Двигателят на френската кола е на 20 метра от нея. В момента на мястото на кървавата катастрофа има две пожарни коли и две линейки от Враца, както и една пожарна кола и две линейки от Монтана. Пътят е напълно блокиран, като пострадалите вече пътуват към спешните центрове във Враца и Монтана.

По неофициална информация във спешния център във Враца са докарани четирима възрастни и едно младо момиче. На този етап няма информация колко човека е имало в линейките, които тръгнаха към болницата в Монтана. Мястото на ПТП-то прилича като след война, пътят е напълно затворен. Наоколо е пълно с части от двата смазани автомобила. Пътниците от автобуса са на близката отбивка в посока Враца и стоят пребледнели и безмълвни след ужасяващата гледка, на която са станали свидетели. В момента се координира с разследващите трафикът да бъде пуснат в едната лента, за да се източи огромното задръстване на международния път.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).