Зловещата катастрофа, при която загинаха шестима, е заснета на охранителна камера

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
19:13 / 15.10.2019
1761
Охранителна камера край пътя Казанлък-Габрово е заснела челния удар между двата леки автомобила, при който загинаха шестима души, съобщи местният сайт PressTV.

Инцидентът стана около 1 часа вчера при разклона за град Крън и село Хаджидимитрово. Сблъсъкът бе между лек автомобил "Ауди" с габровска регистрация и 42-годишен водач и "Мерцедес", който е управляван от 18-годишен младеж. При катастрофата на място загинаха петимата мъже на възраст между 18 и 30 години в мерцедеса, както и водачът на аудито.

От кадрите, заснети от охранителната камера, се вижда как автомобил пътува към Казанлък. Срещу него внезапно в платното за насрещно движение навлиза друга кола, която се движи с висока скорост. Следва внезапен челен сблъсък на правия участък.

Днес стана ясно, че шофьорът на аудито е известният габровски зъболекар д-р Любомир Узунов. Той е пътувал сам в колата към Казанлък. 

"Д-р Узунов започна професионалния си път в нашата дентална практика. Нестихващият стремеж към професионално усъвършенстване, успешно преминал през множество курсове и инвестиция в специализация в Англия му даде възможност да развие успешна самостоятелна практика. Един изграден специалист в разцвета на кариерата и жизнения си път, отдаден на професията...избрал да работи в България...до фаталният сблъсък със заобикалящата ни действителност", написаха колегите на зъболекаря от клиника в Габрово. 

Експерти от Института по пътна безопасност направиха днес оглед на мястото край Казанлък. Извършени бяха няколко специализирани експертизи, които констатираха нередности в пътния участък между градовете Казанлък и Крън, предаде БНТ.


Зловещата катастрофа, при която загинаха шестима, е заснета на охранителна камера

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Даровита студенткa ще учи в Кеймбридж и има нужда от нашата подкр...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).