Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Зловещо! Ето как се справят с безсопанствените кучета в Борилово (18+)
Автор: Екип Burgas24.bg 18:10 / 03.01.2018Коментари (16)5457
©
Зловещ новогодишен сюрприз! С тези думи Ваня Вангелова описва ужаса, на който се натъква в първите дни на 2018-а година, научи Burgas24.bg. 

В старозагорското село Борилово тя открива две обесени и четири отровени кучета. По думите й, кметът на селото Петър Койчев лансирал тезата, че бездомните кучета нямали място в Борилово.

"Разпространете, нека цяла България да чуе какви хора я населяват! Това не бива повече да се случва в България! Предлагам общини и населени места, където се случва такова престъпление, да бъдат санкционирани подобаващо. Ще добавя и изчезналите кучета от квартал "Железник", които не са малко. Повече от десет са тези, които знам, а тези, които не зная... Става дума за престъпление от голям мащаб", категорична е Вангелова.

Жената вече е дала показания в полицията и информира, че един от ключовите свидетели се е отметнал изненадващо в последния момент.

"Подозирам, че кметът има пръст в неговото дезертьорство. Много съм разочарована, че в България няма истински човеци, истински мъже! Сърцето ми е разбито, но няма да спра, докато тази война не спре", подчертава Ваня.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нямат пари за транспорт или да звъннат някой телефон до някоя организация? В жесток свят живеем, където понякога се отнасят така и с хората. Сещам се за все още разследвания случай с избитите от Нови Искър.
0
 
 
А,тея мастиии изгладнели ако ви наръфат обезобразят друга песен ще пеете драги ми гриинписовци и милосърдници....трябва,закон да се приеме и да,се отстрелват от ловджиите бездомните псета както се прави с,чакалите и вълците...и за награда да,се дават по 1,кубик дърва или Равностойност,в,левове...от тая напаст отърване няма...стига сме гледали западняците и приютите им ние,сме на балканите..бренекета и 13 нули ще,въшат перфектна работа...
Aнонимен
на 04.01.2018 г.
0
 
 
И в близкото село Калояновец няма много .Държат си ги вързани по дворовете,ако има такива !
Aнонимен
на 04.01.2018 г.
0
 
 
В село Калитиново обаче няма много кучета до Стара Загора !Във всяко село е различно !
-1
 
 
знаете ли какво ви е лосхото 4е пове4ето 4акате господ д наказва а вссхност трабва ние да наказваме не бесилка за този ами лин4уване да е за пример на остнлите ама си4ко се покрива в булгариа 6тото сме една глутницха кретени
-1
 
 
Жестоки и прости хора. Гаврят се с всичко, с хора, с животни. В докладната винаги пише едно и също - неизвестен извършител ...
+1
 
 
Хуманно убийство не съществува, но тук имаме изключителен проблем с бездомните кучета. Някой не си върши работата. Дали заради липса на способност. Дали заради натиска от знайни и незнайни НПО-та. Отделят се милиони левове за скитащи кучета. Същите тези суми можеха да бъдат похарчени за болни деца и бездомни хора. ХОРА! На кучелюбците най-жестоки глоби и данъци. Тези помияри откъде идват? Не падат от небето все пак.
+2
 
 
Какво трябва да направи кмета, когато има 100 кучета на улицата, а няма пари да извика природозащитниците, на които вчера между другото им разкриха една от многото схеми за източване на субсидиите на приютите, или нищо не трябва да прави, или да плати на някой от селото да свърши работата.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: