Зов за помощ в социалните мрежи: Ранена лисица обикаля София

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:43 / 31.01.2022
462
Много често жителите на столичния квартал "Овча Купел" публикуват снимки на лисици, които се разхождат в квартала им. Клипчето на хитрото животно, което хапва кюфтета стана истински хит в социалните мрежи. Лисиците изглеждат миролюбиви и очевидно търсят храна. Преди време те обикаляха из улиците на "Младост",  "Студентски град" и "Панчарево". Изглежда, че на хитрите животинки им харесва да посещават софийските райони.

Преди един час беше публикувана снимка на лисица, която се разхожда в "Овча Купел". Този път животното има нужда от помощ.

Ето какво е написал господин Йорданов: "Здравейте, лисица обикаля в района на старата част зад гимназията по електротехника и автоматизация. Единият й крак е присвит, вероятно е ранена. Подаден е сигнал към службите на 112. Ако я забележите, може да се обадите за местоположението й, за да се погрижат за нея"

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Простреляното в главата 2-годишно дете вече е извън реанимация
Икономист за Закона за хазарта: Случва се нещо много странно. Тов...
Туроператорите нямат право да не приемат рекламацията ни за некач...
Важни съвети за пътуващите по празниците
Слави Трифонов загуби дело за много пари
Проф. Рачев каза какво ще е времето по празниците


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).