Зрелищно меле с 5 коли и камион край Димитровград

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:40 / 21.09.2017
1099
Същинско автомеле стана на пътя за Димитровград вчера след обед. Инцидентът е в района на връзката на магистрала "Марица" към пътя Хасково-Димитровград. В катастрофата са участвали общо 6 коли - румънска, четири български и камион. Две от колите са в канавката, доста смачкани, Пътна помощ вдигна от платното потрошен "Опел". На мястото на инцидента пристигнаха полицаи и пожарникари. 

На този етап не е ясна причината за катастрофата. Дори участници в нея не могат да кажат какво точно се е случило. По първоначални данни един от шофьорите е опитал да се включи от локалната лента в движението на скорост, без да осигури предимство на пътуващите от Хасково към Димитровград. Те набили спирачки е се завъртели на асфалта, пише "Хасково.нет". Униформените трябва да изяснят причината. Според полицаите няма тежко пострадали хора, двама са леко ранени, без опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки
КЕВР очаква понижение с около 5% на природния газ
Увеличиха заплатите на тези служители
Напрежение сред фармацевти, заради софтуерен проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).