Зверска катастрофа : Пожарникари вадят пострадал от една от колите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
23:22 / 23.11.2018
1993
Двама души пострадаха при катастрофа край Разлог тази вечер. По-тежко е пострадала 68-годишна жена от София, която е със счупен крак и е настанена в ХО на МБАЛ- Разлог, без опасност за живота. Със счупен пръст се е разминал мъж, който след оказване на медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

ПТП- то стана около 17:30 часа на изхода на града, малко преди разклона за Банско. Челно са се ударили лек автомобил "Тойота“ и лек автомобил "Ауди“. Тойотата, управлявана от пострадалата жена е пътувала по посока Банско. На десен завой тя губи контрол на автомобила, навлиза в насрещното платно и се удря в пътуващото по него Ауди, управлявано от пострадалия мъж. В резултат на удара тойотата е смачкана до неузнаваемост.

Преди челния сблъсък колата се е ударила и в друг лек автомобил – "Мерцедес“, който е с по-малки щети. Водачът, който е от Разлог сподели, че когато е видял колата да навлиза в насрещното е отбил в дясно и е спрял, на косъм се е разминал от по- сериозен удар. Със сериозни материални щети е и аудито, пише "Струма".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).