Звезда от "Под прикритие" остана без мъж и без работа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:33 / 26.12.2019
1766
Моделката се раздели за пореден път с втория си мъж Николай Чолаков и поне засега по всичко изглежда, че няма връщане назад. Първото негласно потвърждение за това даде Ирена, която отново смени фамилията и пак се представя с бащиното си име, с което и стана популярна.

От своя страна Никола също е написал в профилите си в социалните мрежи, че вече е разведен. Освен това двамата отдавна не са се показвали публично заедно, а с доскорошния си любим, а той пък изцяло се е преместил в Гърция и рядко се прибира. 

Въпреки срива в отношенията между двамата, впечатление прави, че бизнесменът явно все пак търси отново път към любимата си, защото харесва и коментира почти всяка нейна снимка в социалните мрежи, пише "Галерия"

Припомняме, че това не е първата проблемна ситуация между Ирена Милянкова и Николай Чолаков. Още в началото на тази година двамата имаха проблеми в брака си, а моделката дори замина за родния си Разград, при майка си.

Освен проблемите в любовен план, моделката има затруднения и в професионалната сфера. Докато беше омъжена, тя работеше като брокер в агенцията, към която е и доскорошният й любим. В последните три месеца обаче, красавицата не фигурира в екипа на компанията. И за да изкарва някакви пари, многодетната майка продължава да заработва като модел, но ангажиментите й са спорадични и не й носят чак толкова пари. 

През есента Милянкова се похвали, че се е записала да учи педагогика в Софийския университет, но дори и да си е намерила работа по специалността, заплащането в тази сфера не е особено високо. Един от малките й сигурни доходи са издръжките, които получава от бащите на шестте си деца. С Никола са родители на 2 дъщери, а от Чолата има 4 деца.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).