Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
eMAG подкрепя малките местни производители
Автор: Екип Burgas24.bg 10:35 / 30.11.2021Коментари (0)525
©
eMAG стартира програмата "От България“ и предлага на малките местни производители възможността да получат достъп до един от големите български канали за онлайн търговия чрез пускане на техните продукти за продажба в eMAG Marketplace. Очакванията на компанията са, че през първата година приблизително 200 местни производители ще се възползват от програмата.

"За малките предприемачи регистрацията в eMAG Marketplace е възможност за достъп до над един милион потенциални клиенти, а за потребителите – за лесно и бързо закупуване на местните продукти, които търсят, независимо от това къде в страната се произвеждат. По този начин eMAG ще подкрепи малките производители и занаятчийските традиции. Повишеното търсене ще доведе до нови работни места и така за местните общности ефектът на програмата ще бъде дълготраен и устойчив", казва Разван Бланита, директор на eMAG Marketplace България.

Едно от основните предимства на програмата са над 1 200 000 потенциални клиенти, на които местните производители ще могат да предлагат своите продукти, след като се присъединят към eMAG Marketplace. Те ще могат да се възползват и от подкрепата на eMAG при стартирането на тяхното онлайн присъствие в платформата eMAG Marketplace. Допълнително, за тях ще има по-ниски комисионни, а за НПО, регистрирани в програмата, комисионната ще бъде 0%.

За да бъдат по-лесни за разпознаване от страна на клиентите, продуктите в програмата ще бъдат маркирани на уебсайта и в мобилното приложение на eMAG с етикет "От България“.

Очакванията на eMAG са, че за първата година приблизително 200 местни производители ще се включат в програмата с над 25 000 продукта. В момента търговците, регистрирани в eMAG Marketplace, които отговарят на изискванията на "От България“, предлагат над 1000 продукта в 29 категории.

Кой може да се включи в програмата?

В "От България“ могат да се включат и да се възползват от предимствата на програмата малки производители, неправителствени организации със самофинансирани производствени дейности и занаятчийски ЕТ – независимо от сферата им на дейност, с изключение на хранителната индустрия. Техният оборот, регистриран през последната фискална година, трябва да не надвишава 150 000 лева.

Прогнозите са, че пет години след стартирането на "От България“ малките производители, регистрирани в програмата, ще са реализирали чрез платформата eMAG Marketplace общи продажби, възлизащи на 14,2 милиона лева. Търговците, които желаят да продават чрез eMAG Marketplace в рамките на инициативата, трябва да произвеждат в България, в съответствие с всички законови правила и разпоредби, като техните продукти могат да включват занаятчийски изделия, направени в малки серии.

Допълнителна информация за критериите и стъпките за включване в програмата ще намерите на този адрес: https://marketplace.emag.bg/infocenter/from-bulgaria/
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: