Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
17-годишната Михаела е новата "Кралица на Бургас"
Автор: Стоян Маджиров 11:09 / 08.07.2019Коментари (0)3885
Бивши и настоящи ученици от
ГРЕ Г. С. Раковски:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
17-годишната Михаела Едрева е новата "Кралица на Бургас". Михаела е ученичка във Професионалната гимназия по романски езици “Георги Стойков Раковски". Девойката изучава активно английски език и е танцьорка по спортни танци. Нейни подгласнички станаха 16-годишната Уляна Иванова и 18-годишната Джулия Мицова, която спечели симпатиите на публиката и грабна лентата “лице на публиката".

Конкурсът "Кралица на Бургас" се провежда за осма, поредна година. Той е част от веригата Мис България. Тазгодишната носителка на титлата Михаела Едрева ще представя Бургас на Мис България през есента в столицата.

Конкурсът премина в три етапа. В първи тур, участничките дефилираха с елегантни вечерни рокли и представиха новата колекция на италианската бижутерия “Амен". Във втори тур претендентките за титлата дефилираха с бански костюми и новите хитови часовници “Дудъл". Финалния, трети тур, премина с представянето на тоалетите на бургаската дизайнерка Мария Диомова. Водещи на конкурса бяха Ива Екимова и Валентин Асенов. Домакин на събитието беше летниа театър в Бургас. Конкурсът се радва на огромен интерес от жители и гости на морския град.

Гвоздеят на програмата бе шоу-спектакъла “Fashion Memories" на бургаския коафьор Тодор Тодоров, който представяше тоалети и прически от различни епохи под звуците на емблематични песни.

Прекрасната хореография на конкурса бе дело на талантливата Олга Димитрова от танцова школа “Естрела". Олга, заедно с танцьорите от нейната школа превърнаха Кралица на Бургас в истинско празнично шоу. За правилната походка и сценично поведение на участничките се погрижи Нели Вакъфова от Интер Моделс Бургас.

Основен партньор на конкурсът бе лидерът в професионалната козметика за коса “Christian of Roma Group", които наградиха всички участнички с професионални продукти за коса. Претендентките за титлата получиха награди и от останалите спонсори на конкурса “Рефан", център за лазерна епилация “Праим Естетик". За прекрасната визия на момичетата се погрижиха гримьорите от “Радиант", а прическите бяха дело на фризьорите от “Вип- студио"- Кристиян оф Рома.

За страхотното настроение на публиката се погрижи изгряващата звезда на родната поп сцена Дара Екимова. Кавъра на известната българска песен “Мой свят" на емблематичната група Сленг взриви публиката на летния театър.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: