2 катастрофи през 5 минути на пътя Каблешково – Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:35 / 29.02.2024
2076
2 катастрофи са станали за по-малко от 10 минути на пътя Каблешково – Бургас. Около 7.20 часа на километър 64 от пътния участък, при прав път в мокро състояние и мъгла, "Рено Меган“, управляван от 39-годишен мъж от Каблешково, при изпреварване, не е пропуснал  и е блъснал насрещно движещия се с предимство лек автомобил "Дачия Логан“, управляван от 51-годишен бургазлия. От катастрофата е пострадал водачът на реното. Той е получил контузия на гръдния кош. Настанен е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

5 минути по-късно на километър 63 от пътя, при същите атмосферни условия, "Фолксваген Каравел“, управляван от 31-годишен бургазлия, поради движение с несъобразена скорост, е застигал и блъснал спрелия лек автомобил "Хонда ХР-В“, управляван от 63-годишен помориец. Втората кола от своя страна отскача напред и блъска спрелия пред него "Опел Корса“,  управляван от 71-годишен бургазлия.

От катастрофата е пострадал водачът на хондата. Той е прегледан на място с моментно прилошаване и сърцебиене, но не е отведен в УМБАЛ – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Попариха ни: Плащаме повече за сянка на плажа, вижте цените в Бур...
Страхотен фестивал с Бургас днес, ще бъде незабравимо
Бургас се прекланя пред паметта на Ботев
Кметът Николов за първи юни: Скъпи деца, вие сте нашата радост, б...
В Бургас температурите ще минат 30 градуса и утре
Задържаха Исус от "Победа", заподозрян е в търговия с вот


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).