Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
250 представители на областната структура на ГЕРБ-Бургас си дадоха среща в Поморие
Автор: Екип Burgas24.bg 17:07 / 24.03.2018Коментари (0)3683
През годините едно нещо не се промени. Това е начинът, по който БСП прави политиките си – с манипулации и черен пиар. Това е лесният подход, но така не се предлагат реални политики в отговор на нуждите на българските граждани. Това заяви в Поморие председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. В Поморие той взе участие в областния семинар "Отворено управление, коалиция и стабилност“, на който присъстват 250 представители на структурата на ГЕРБ-Бургас.

В рамките на форума Цветанов изнесе лекция на тема "Политическата ситуация в страната. Предизвикателства пред партията във връзка с предстоящите избори за членове на Европейския парламент и Местни избори. Българското председателство на съвета на ЕС“. Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира, че нашата роля е да противодействаме на тези манипулации и кампании с фалшиви новини като бъдем посланиците, които казват истината на хората.

"Новите предизвикателства пред ГЕРБ са как да затвърдим подкрепата, която получавахме досега, и как да привлечем младите. 10 години в законодателната и изпълнителната власт и 12 години в местна не е малко време. Хората приемат за даденост направеното от нас през цялото това време. Младите, които сега са на 24-25 г. и които ние се стараем да привлечем към нас, не помнят какво е било преди 12 години“, отбеляза Цветанов и допълни, че тогава ГЕРБ е трябвало да се доказва, а успехът да се спечелят изборите е бил изключително труден.

Той подчерта ролята на Димитър Николов и колко по-различно е изглеждал Бургас преди неговото управление. Цветан Цветанов обсъди с присъстващите и актуалните политически теми, като не пропусна да изтъкне успехите на правителството през последните месеци. "Няма делегация, която да не оцени гостоприемството ни и всичко това, което се прави от България“, категоричен бе той. По думите му в началото на седмицата в София е имало историческо събитие. "Приехме процедурните правила за парламентарен контрол върху работата на Европол от страна на националните парламенти и Европейския парламент. Този политически консенсус бе плод на много съвместни усилия между страните-членки на ЕС и представителите на европейските институции“, поясни Цветанов, който е и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание. В рамките на събитието той връчи карти за членство в партията на 11 представители от общинските структури в Бургаска област.

На свой ред кметът на Бургас Димитър Николов подчерта колко е важна ролята на ГЕРБ за развитието на региона. "Инфраструктурните проекти, благодарение на които област Бургас дръпна напред, са изключително благодарение на добрата работа с правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство в парламента. Благодаря и на Цветан Цветанов, с когото винаги сме работили отлично“, каза още Николов.

"Заедно с колегата ми народен представител – Ивелина Василева, имаме амбицията този форум да стане традиционен на тази дата всяка година. Радостен съм, че има толкова хора тук днес. Структурата на ГЕРБ в Бургас през годините е доказала, че е една от най-силните в страната“, бяха думите на народния представител от ГЕРБ-Бургас и областен координатор на партията Димитър Бойчев.

В семинара ще вземат участие още вицепремиерът и член на ИК на ПП ГЕРБ Томислав Дончев, както и острието на партията в парламента - Тома Биков, който е родом от Бургас.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: