60 автомобила в "Меден рудник" осъмнаха повредени и със срязани гуми

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:05 / 17.11.2014
1242
Днес, около 06.00 ч. в Четвърто Районно управление "Полиция" - Бургас са получени множество сигнали от граждани, живеещи в района на магазин "Била" в к-с "Меден рудник" / бл. 35, 36 и 33/ и района на бл. 403 и 404 от същия комплекс, за това че на леките им автомобили, паркирани край блоковете са нанесени материални щети. Установено е, че на част от автомобилите с остър предмет са срязани гумите, а на други са счупени страничните и панорамни стъкла или огледала.

По първоначални данни е констатирано, че щетите са нанесени от двама мъже / вероятно в нетрезво състояние/, които са намушквали или срязвали гумите или трошили стъклата на паркираните по пътя им леки автомобили. До момента от извършените огледи и получени заявления от гражданите са констатирани общо 60 повредени леки автомобила.

Задържан е един от вероятните извършители на деянието - това е 27-годишен бургазлия, живеещ в к-с "Меден рудник". Извършени са множество процесуално-следствени действия, сред които и изземване на записи от видеокамери, разположени в районите на инцидентите.

Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление "Полиция" - Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Има ли спад на коклюша в Бургаско?
Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее
Зелен уикенд в Бургас: Очакват ни карнавал, велопоход и познавате...
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия п...
Бургазлия пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 про...
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).