61-годишен мъж се е удавил на плажа в "Крайморие"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:54 / 23.08.2015
1020
1-годишен мъж се е удавил на бургаския плажа в кв. "Карйморие". Това съобщи за Радио "Фокус" Бургас Цветелина Рандева, говорител на ОД на МВР-Бургас.

По нейните думи, сигнал за инцидента е получен днес около 11 часа в Четвърто районно управление -Бургас. Рандева обясни, че отивайки на място, полицейските служители са установили, че от водата спасителите са извадили тялото на 61-годишен мъж от Казанлък.

Мъжът е бил на двудневна екскурзия заедно със съпругата си и други негови съграждани. Въпреки предупрежденията на спасителите за мъртво вълнение и че се касае за червен флаг, мъжът е пренебрегнал забраните и за секунди се е удавил. 

По думите на Рандева това е втори случай с удавен в рамките на почивните дни. В петък вечер на плаж "Нестинарка" се е удавил 37-годишен мъж от София, който влиза да се къпе при бурно море и силен вятър.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
На 24 май тези автобуси ще се движат на по-малки интервали в сутр...
Затварят за движение това бургаско кръстовище
Ученик почина от инфаркт в Бургас, подозират, че е пушил друсан ч...
Германските туристи се завръщат на Черноморието ни
Средната заплата в Бургаско мина 1700 лева
Ремонтират базата на Колежа по туризъм


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).