Абонат на лудницата запали апартамент в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (1)
09:10 / 20.03.2023
7018
38-годишен криминално проявен бургазлия, с диагноза параноидна шизофрения, лежал многократно в Центъра за психично здраве в Бургас, е запалил пожар със запалка в апартамент в Бургас.

От полицията съобщиха, че вчера около 09.07 ч. в Първо районно управление – Бургас е получено съобщение за пожара, възникнал в апартамента, собственост на "Метални панели и конструкции" АД, разположен на първия етаж в сграда на ул. "Кра Кра" в кв. "Победа". Огънят е потушен от два противопожарни автомобила и осем огнеборци.

Апартаментът изгорял изцяло, а фасадата над него е обгоряла. От пожара е засегнат апартамент, разположен на втори жилищен етаж, собственост на 58-годишен бургазлия.

Подпалвачът е настанен е за лечение в ЦПЗ – Бургас поради влошено състояние. Работата по случая продължава от служители на Първо районно управление – Бургас.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).