Агресивен таксиджия налетя на 86-годишна жена и нейната племенница

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:33 / 05.08.2016
2558
Агресивен таксиджия за малко не скочил на бой на възрастна жена с кървяща рана на главата и нейната племенница. Грозната история се разиграла пред Спешния център на МБАЛ-Бургас, съобщи потърпевшата пред Burgas24.bg.

Тази сутрин жената хванала такси, за да заведе 86-годишната си леля в Спешния център. Помолила шофьора да спре възможно най-близко до входа, тъй като възрастната дама е трудноподвижна, а причината да отидат до болницата е, че се е ударила и от главата й в този момент течала кръв, но той отказал. Таксиджията започнал да се държи агресивно и по думите на нашата читателка й се нахвърлил.

"След като стана ясно, че няма да изпълни желанието ни, трясна вратата на таксито, от която излизаше леля ми и й прискрипа пръстите. Дори не се извини ми извика - Ще ти направя живота нещастен", каза жената, която се свърза с Burgas24.bg.

Пред Burgas24.bg от таксиметровата компания, към която работи шофьорът, съобщиха, че са запознати с инцидента. Единствените мерки, които можели да предприемат, са да го отстранят за 24 часа, тъй като автомобилът, с който работи, е собственост на шофьора. Така и направили. Под отстраняване се разбира, че няма да му подават поръчки за този период.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Сигнал на майка от Бургас: Въведоха такса "вадене на кърлеж"
Представители на Бургас ще се включат в Годишната среща на фестив...
Млада поетеса от Бургас прослави България на световен конкурс
Рибар от "Ченгене Скеле" разказа за опасната риба групер в Черно ...
Очаква се в Община Бургас да постъпят нови средства
Община Бургас подписа споразумение с УАСГ


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).