Акции по засаждане на коледни елхи ще има в Поморие и в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
14:46 / 04.01.2022
823
Акции по засаждане на коледни елхи организира сдружение "Зелена Странджа“ в края на седмицата. Празниците приключиха и е време да се погрижим за дръвчетата, които ни радваха в домовете ни и вече е време да бъдат върнати сред природата, каза Владимир Димитров от организацията.

"Всеки, който има жива елха, може да се включи, като донесе дръвчето си и му даде нов живот! Ще осигурим инструменти и професионални съвети и помощ при засаждането. Радостното е, че все повече хора се включват в инициативата ни, чрез нея искаме да увеличим интереса към закупуването на живи коледни елхи", каза той по БНР. 

Две акции по засаждане на елхи ще проведе сдружение "Зелена Странджа“. Едната ще е в събота / 8 януари/ в двора на училището по компютърно програмиране в квартал "Меден рудник" , а другата ще е ден преди това в двора на детската градина в Поморие. Началото е в 11 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).