"Артистини" се завръща на сцената на Музикалното училище

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:20 / 26.09.2019
822
Тази вечер проект "Артистини" се завръща за своя четвърти сезон на сцената на Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров"  в Бургас.

 И през него културният  афиш ще бъде богат и разнообразен и ще въвлече младите таланти  в едно повече от вълнуващо пътешествие в света на изкуството. Проектът включва цикъл от различни тематични концерти, в които участие ще вземат  най-малките артисти на училището – децата  от 1 до 4 клас.

Стартът ще бъде даден с "Ехо в раковина“, концерт в който децата и техните преподаватели, чрез музиката и словото са събрали на едно място красотата на лятото и ще разкажат на зрителите за нея.

 На сцената  ще прозвучат изпълнения на младите музиканти  от класовете по пиано на Яна Райчева, Олга Дичева , Биляна Кинчева и Мария Дянкова, от класа по кларинет на Димо Дичев и по акордеон  на Елена Величкова. В проявата ще се включи и детски хор Артистини с ръководител Галя Русева.

"Ехо в раковина“ - четвъртък, 26 септември, Концертна зала на НУМСИ "Проф.Панчо Владигеров", начало 18 часа, вход свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Великден в бургаския зоопарк: Поглезиха животните с яйца
Край на хубавото време по Черноморието? Обилни валежи и гръмотеви...
Учредиха "Фонд за развитие на Летище Бургас"
Огромна дупка дебне шофьорите на пътя Поморие – Бургас
Две автобусни линии в Бургас с извънредни курсове в празничната н...
Лоша прогноза за времето отменя откриването на островния сезон кр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).