Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Атанас Атанасов разигра пореден "спектакъл" и в Бургаския окръжен съд
Автор: Екип Burgas24.bg 14:45 / 01.06.2016Коментари (0)2579
© Флагман
58-годишният Атанас Петров Атанасов от Ямбол, който побърка в гнусни интимни истории десетки известни хора и разби семействата им, разигра пореден спектакъл и в Бургаския окръжен съд. Атанасов е подсъдим, но не заради извършените от него кибепрестъпления, а защото удари и заплаши със смърт журналист от СКАТ, дръзнал да го попита защо съсипва човешки съдби в извратеното си съзнание да създава порно истории в интернет, съобщава "Флагман".

Делото е на втора инстанция. На влизане в залата Атанасов бе посрещнат от журналисти с въпроса кога ще престане да фантазира сексуално и да пълни пощите на институциите и форумите на сайтовете с гнусотии. Той не отрони и дума, но се усмихваше лукаво като през цялото време снимаше видео със скъпия си айфон - последен писък на електрониката.

Направи впечатление високия стандарт, който поддържа Атанасов. По официална справка той е сценичен работник към ямболския държавен театър и заплатата му едва ли надвишава 400 лв. Телефонът, който обвиняемият извади като оръжие срещу четвъртата власт, е най-нов модел и струва поне 1600 лв. От главата до петите Атанасов се бе барнал за съдебния процес - скъпи обувки, панталон, риза и сако. Оказа се, че е платил и стабилен хонорар от 400 лв. на адвокатката си Весела Сотирова. Защитничката обаче твърди, че парите за хонорара й били събрали колегите на Атанасов от театъра, които много го обичали и уважавали.

Заради цирковете, които Атанасов разиграваше в първата инстанция в Районния съд в Ямбол, твърдейки, че журналистите го нападат в кулоарите на съда, сега той бе пазен неотлъчно лично от шефа на съдебната охрана на Бургас и още двама служители. По тази причина този път бе доведен със специален ескорт от съдебни охранители. След края на заседанието те го изпратиха до изхода на Съдебната палата.

Всички съдии от Ямболския съд направиха отвод за втората инстанция, затова делото бе гледано от състав на Бургаския окръжен съд.

Припомняме, че през февруари т.г. Атанасов се сдоби с едногодишна присъда лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок за ритника на журналиста, заплахата, че ще го гърми и коли, както и заради репликата "Ще ми сърбаш попарата!".









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: