Авторска вечер на Слави Томов в Дома на писателя

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:37 / 27.01.2017
1203
На 4-ти февуари, от 19 часа в Дома на писателя на ул. "Вола", ще се проведе авторска вечер на бургаския писател Слави Томов. Той ще прочете свои все още непубликувани текстове (ръкописи) със заличени хибридни структури и размити фабули - фрагменти, откъси, пасажи ... един опит да се запълнят липсващи звена в модерната българска литература. Авторът живее и работи в Бургас. Изследва експерименталния тип литература. 

Интересува се от симбиозни, мултидисциплинарни жанрове или визуално-токсични метафори, които размиват границите на установените лимити.

Слави Томов е автор на книгите - ( Междинните състояния на Грегор К.- 2005г., роман), ( Пътешествия до края на нощта- 2006, сборник с къси разкази ) и ( Другият живот на Бианка К.- 2007, роман). Авторът има литературни участия както в Бургас, така и други градове в страната. Публикува в електронни сайтове с литературна насоченост, периодични издания. От 5 години е администратор и поддържа неконвенционалната литературна група, наречена Recycle bin, във FB.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).