БАБХ-Бургас със 104 проверки през изминалата седмица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:39 / 31.08.2015
663
104 проверки са извършили инспекторите от Агенцията по безопасност на храните в Бургас през изминалата седмица. Това каза д-р Георги Митев, директор на регионалното звено на институцията в града. Проверките са извършени на хипер- и супермаркети, специализирани магазини, малки и големи обекти за обществено хранене, риболовни кораби и транспортни средства. Издадени са 3 предписания за привеждане на обектите в съответствие с ветеринарно-санитарните хигиенни изисквания. Съставени са 4 акта за установяване на административни нарушения за обекти без удостоверения за регистрация.

Продължават проверките на хотелите, предлагащи услугата "ол инклузив"по Южното Черноморие. За миналата седмица са извършени 12 такива проверки, като не са констатирани несъответствия. Шест проверки са извършени на мляко и млечни изделия в Бургаско. Няма открити нарушения.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан
Кметът на Бургас празнува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).