БСП-Бургас иска оставка на правителството

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:54 / 18.02.2013
819
Правителството на Бойко Борисов загуби доверието на хората. Настояваме за незабавната му оставка, свикване на политически консултации и назначаване на служебен кабинет. Действията, които премиерът предприема са панически и издават стремеж към отклоняване на вниманието от нерешените проблеми. Оставката на Симеон Дянков е жалък и пораженски ход, целящ туширане на натрупаното в обществото напрежение.

България вече не е демократична страна, а страна, в която интересите на монополистите са над тези на гражданите. Нужна е радикална промяна и само провеждането на нови избори би могло да доведе до нея. Но нека друго правителство да ги подготви. За да има гаранции за честното им провеждане.

Масовите протести са най-мащабните в новата история на България. Над сто хиляди души излязоха по улиците в цялата страна и показаха, че не одобряват политиката на ГЕРБ. Ясно за всички е, че те изразяват позицията си спонтанно. Защото са докарани до безизходица. Отчаяни са. Виновник за ситуацията е единствено и само настоящото правителството, което смаза малкия и средния бизнес и така обрече на безпаричие безброй български семейства. Което докара пенсионерите до просешка тояга и принуди българските майки да се молят за прехраната на децата си.

Протестите са справедливи и ние ги подкрепяме изцяло.

Решението е едно - незабавна оставка на правителството!

Председател на Областния съвет на БСП - Бургас Атанас Зафиров.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлийка на 51 години натъпка канабис в кутия от крем за ръце
Дрогиран шофира по пътя Бургас – Малко Търново, в колата откриха ...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" и Анкарският университет по...
Черни облаци над Петко, пребил млада жена с прът в Бургас
От ВИК Бургас обещаха да работят по-усилено на "Индустриална" и "...
Започва имагоцидни обработки срещу комари в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).