Б.Т.Р. и Тим Рипър Оуенс ще забият на 30-и юли в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:00 / 21.07.2017
1696
Б.Т.Р. с нова песен и летни концерти с екс вокалиста на "Джудас Прийтс" -Тим Рипър Оуенс / Tim Ripper Owens . Рок музикантите обещават вълнуващо двучасово шоу.

Феновете на твърдата музика ще имат възможност да чуят на живо вечните хитове на легендите "Джудаст Прийст" и Рони Джеймс Дио и най-популярните песни от соловия албум на Тим Рипър. Освен с шлагерите за купон край лагерния огън като "Да погледна в теб" Наско, Славчо Николов (китари, вокали), Кирил Божков (китари), Иван Калфов (бас) и Илиян Диков (барабани) ще представят и най-новия си сингъл "Моята сила".

"Моята сила" е пилотен сингъл от предстоящия албум на бандата. Предстои видеореализация на песента, която ще е отново мащабен проект.Припомняме, че с видеото "Несбъдване" Б.Т.Р. вдигнаха високо летвата, както за конкуренцията, така и за самите себе си.

Първото съвместно изпълнение на Б.Т.Р. с Тим Рипър Оуенс бе на новогодишния концерт в Каварна през 2014 г. През 2016 г. събратята по твърд саунд взриваха публиката в София и Русе, където закриха осмото издание на Russe Green Rock fest.

За групата отново предстои лято с много концерти . Концертът в Бургас ще бъде на 30 юли от 20 ч. на сцената на Летен театър-Бургас.

Билети вече се продават на каса " Часовника" /градинката до хотел България/ както и в мрежата на Ивентим.
За повече информация тел.0894/898-098 -Маруся Русева-организатор

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).